Paars lint

Waarmee combineer je paars lint?

paars lintEr zijn diverse uitvoeringen paars lint.
Naast paars rekenen we hier ook kleuren als lila onder bij het combineren van kleuren.
Deze kleur wordt vaak geassocieerd met royalty, luxe en creativiteit.
Hier zijn enkele kleurencombinaties die goed werken met paars lint:

 1. Wit en paars vormen een klassieke en elegante combinatie. Deze combinatie kan worden gebruikt voor bruiloften, doopfeesten, of andere chique evenementen.
 2. Zwart en paars vormen een dramatische en stijlvolle combinatie. Dit is een goede keuze voor gala’s, zwarte-tie-evenementen, of andere formele evenementen.
 3. Roze en paars vormen een zachte en romantische combinatie. Deze combinatie is perfect voor bruiloften, babydouches of andere romantische gelegenheden.
 4. Geel en paars lint vormen een levendige en vrolijke combinatie. Deze combinatie kan worden gebruikt voor lente- en zomerfeesten of voor kinderfeestjes.
 5. Groen en paars satijnlint vormen een elegante en natuurlijke combinatie. Deze combinatie kan worden gebruikt voor tuinfeesten of andere buiten-evenementen.
 6. Goud en paars vormen een luxe en glamourvolle combinatie. Deze combinatie kan worden gebruikt voor avondevenementen of jubilea.

Meerdere kleuren gebruiken

Vaak voldoen slechts twee kleuren niet.
Zoek je meerdere kleuren in ?
Dan zijn hier een aantal voorbeelden

 1. Paars, groen en geel: deze combinatie geeft een levendige en speelse uitstraling die perfect is voor lente- en zomerfeesten of voor kinderfeestjes. Het gebruik van groen en geel zorgt voor een evenwichtige combinatie.
 2. Paars, roze en wit: dit geeft een romantische en vrouwelijke uitstraling die perfect is voor bruiloften, jubilea en andere romantische evenementen. Het gebruik van roze en wit samen met paars zorgt voor een zachte en harmonieuze combinatie.
 3. Paars, blauw en zilver: geeft een stijlvolle en elegante uitstraling die perfect is voor winterse evenementen zoals kerstfeesten. Het gebruik van blauw en zilver met paars zorgt voor een koele, winterse sfeer.
 4. Paars, oranje en geel: creëert een levendige en speelse uitstraling die perfect is voor zomerse evenementen. Het gebruik van oranje en geel met paars zorgt voor een vrolijke en energieke combinatie.
 5. Paars, grijs en roze: geeft een rustige en serene uitstraling die perfect is voor meditatie- of wellness-evenementen. Het gebruik van grijs en roze samen met paars zorgt voor een kalme en evenwichtige combinatie.
 6. Paars, rood en oranje: deze combinatie geeft een warme en levendige uitstraling die perfect is voor herfst-evenementen. Het gebruik van rood en oranje met paars zorgt voor een gezellige, herfstachtige sfeer.

 

Satijn lint in een andere kleur gebruiken?

Kies uit de volgende kleuren lint: