Rood lint

Combinaties met rood lint

rood lintRood lint is een populaire kleur satijnlint. Het band wordt gebruikt bij bruiloften en evenementen. Verder behoren deze tot de  meest populaire linten tijdens de Kerst.

Rode linten zijn een klassieke en krachtige soort band, die vaak wordt geassocieerd met passie, liefde en romantiek.
Hier zijn enkele kleurencombinaties die mooi kunnen samengaan met rood lint:

 1. De combinatie met wit lint is perfect voor bruiloften, kerstfeesten en andere formele gelegenheden.
 2. Samen met zwart vormen deze linten een elegante en dramatische combinatie. Dit is een populaire keuze voor galafeesten, cocktailfeesten en andere chique evenementen.
 3. Goud en rood zijn een prachtige combinatie voor feestelijke en glamoureuze evenementen, zoals nieuwjaarsfeesten en jubilea.
 4. Gebruik zilver om ee frisse en eigentijdse combinatie rte vormen. Dit is vooral geschikt voor moderne feesten en evenementen.
 5. Met groen ontstaat een klassieke combinatie voor kerstfeesten en winterse evenementen. Kies voor een donkere tint groen (flessengroen) om een ​​elegante uitstraling te creëren of een lichtere tint groen 9helder groen)voor een meer speelse uitstraling.
 6. Diepe kleuren vullen elkaar aan en geven een elegante uitstraling, hiervoor gebruik jwee de kleur paars.

 

Rood lint met meerdere kleuren

 1. Rood, wit en blauw: deze kleurencombinatie creëert een patriottische en feestelijke uitstraling die perfect is voor nationale feestdagen, zoals Koningsdag.
 2. Rood, goud en groen: deze kleurencombinatie is populair voor kerstfeesten en geeft een warme, feestelijke sfeer.
 3. Rood, zwart en wit: deze combinatie creëert een dramatische en stijlvolle uitstraling die perfect is voor een zwart-wit thema-feest of een chique gala-evenement.
 4. Rood, roze en wit: deze combinatie geeft een romantische en vrouwelijke uitstraling die perfect is voor bruiloften, jubilea en andere romantische evenementen.
 5. Rood, oranje en geel: deze kleurencombinatie creëert een levendige en speelse uitstraling die perfect is voor zomerse evenementen en kinderfeestjes.
 6. Rood, paars en roze: deze combinatie geeft een gedurfde en stijlvolle uitstraling die perfect is voor een modieuze of trendy evenement.

 

 

Satijn lint in een andere kleur dan rood gebruiken?

Kies uit de volgende kleuren lint: